Ingredienser
- Glutenfritt mjöl (majsstärkelse, psylliumfröskal, potatisfiber, förtjockningsmedel (xantangummi))
- Laktosfri mjölk (högpastöriserad mjölk, laktasenzym, vitamin D)
- Laktosfritt smör (pastöriserad grädde, mjölksyrakultur, salt, laktasenzym)
- Mandelmassa (mandel, florsocker (socker, 2% potatisstärkelse), bittermandel, vatten)
- Vit sirap (socker från svenska sockerbetor)
- Socker
- Ägg
- Florsocker (socker, 2 % potatisstärkelse)
- Jäst
- Pärlsocker (socker från svenska sockerbetor)
- Fiberhusk (malda psylliumfröskal – kan innehålla spår av sesamfrön och senapsfrön),
- Vanillinsocker (socker, potatisstärkelse, arom (etylvanillin, vanillin))
- Salt
- Saffran
Bakad utan gluten, laktos & glutenfri vetestärkelse.
Sesamfrön & kikärtor hanteras i lokalen.